Een nieuwe serie Relax Kids-lessen

2023, een nieuw jaar, een nieuwe locatie, een nieuwe dag en nieuwe serie lessen. Het nieuwe jaar zijn de Relax kids lessen voor kinderen van de 6 tot 10 jaar tussen de schoolvakanties door. Dit houdt in dat er tussen de schoolvakanties door elke keer een serie lessen is. Zo is er een serie in januari/februari, in maart/april en in mei/juni.

Voordat een serie start is er in de maanden januari, maart en mei eerst een introductieles. In deze introductielessen kunnen kinderen met één van hun ouders kennis maken met Relax Kids en ervaren wat we tijdens een les doen en wat dit met jezelf doet!

Tijdens de serie van 6 is er een vast groepje kinderen en binnen deze 6 weken stromen er geen nieuwe kinderen in. Zo kunnen de kinderen elkaar leren kennen en vertrouwen en wordt er gewerkt aan een veilige sfeer in de groep.

Na elke les volgt er een nieuwsbrief zodat je als ouder(s) met je kind nog kunt nagenieten, bespreken waaraan gewerkt is en wat er thuis evt nog gedaan kan worden.

De nieuwe dag is woensdagmiddag van 14.15 uur tot 15.15 uur, zowel voor de introductieles als de serie lessen. De data hiervan zijn bekend, zie hieronder.

We mogen dan gebruik maken van de ruimte van EvaYoga aan de JW Hagemanstraat 48 in Eibergen (Gezondheidscentrum Eibergen).

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de Relax Kids lessen of de introductieles mail dan naar info@zo-jij.nl. Ook als je andere vragen hebt stel ze me dan gerust via de mail!

Data:

Jan/febr

  • Introductieles: 11 januari
  • Serie lessen: 18 en 25 januari, 1, 8, 15 en 22 februari

Mrt/april

  • Introductieles: 8 maart
  • Serie lessen: 15, 22 en 29 maart, 5, 12 en 19 april

Mei/juni

  • Introductieles: 10 mei
  • Serie lessen: 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni