Gezocht:

Een groepje van minimaal 4 jongens en/of meiden tussen de 10 en 14 jaar.

In navolging op de Relax Kids lessen voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar start er ook een Chill Skills training voor tieners. Chill Skills is een ontspannings- en mindfulnesstraining. 8 lessen waarin jouw kind zichzelf beter leert kennen. Waarin er geluisterd wordt naar je eigen hart en lichaam. Er geleerd wordt waar je grenzen liggen en welke ontspanningsoefeningen bij je passen. Dit alles om een positiever zelfbeeld te verkrijgen.

Chill Skills is een training van 8 weken voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar. Wekelijks zal er een les zijn. Elke les zal bestaan uit ontspanningstechnieken, positieve affirmaties, visualisaties, ademhalingsoefeningen, spel en (onderlinge) massage, stretchen en het bespreken van een bepaald onderwerp. Onderwerpen tijdens de training zullen onder andere zijn: positief denken, stemmingen en voor jezelf zorgen. Elke week is er een nieuw onderwerp

De kinderen krijgen bij deze training hun eigen werkboek. Na elke les krijgen ze een werkblad mee naar huis. Hiermee kan iedereen thuis nog de persoonlijke ontwikkeling voortzetten.  Zo kan wat in de training aan bod is gekomen nog meer eigen gemaakt worden.

De training start als er een groepje is met minimaal 4 tieners, dus de datum wordt nog bepaald.

De training zal plaats vinden op de woensdagmiddag van 15.45 uur- 16.45 uur in Eibergen in de ruimte van de Eva Yoga, J.W. Hagemanstraat 48 te Eibergen.

De kosten van deze training zijn €100,- Dit is incl een werkboek en een telefonische kennismakinggesprek met ouders.

Denk je dat dit iets kan zijn voor jouw kind of wil je meer informatie stuur dan een mail naar info@zo-jij.nl