Relax Kids najaar 2024

Najaar 2024: Ook na de zomervakantie krijgt Relax Kids, voor de kinderen tussen de 6 en 10 jaar, een vervolg.

Spelenderwijs leert je kind de verbinding te (blijven) maken met zichzelf, tussen eigen hart en hoofd. Je kind mag ervaren waar het behoefte aan heeft, hoe het zich kan uiten en verwoorden. Dit allemaal zodat je kind zichzelf beter leert kennen, het lijf te voelen en te ontdekken wat er gebeurt in eigen lijf.

De training bestaat uit 6 lessen. Tijdens de training is er een vast groepje kinderen en stromen er geen nieuwe kinderen in. Zo kunnen de kinderen elkaar leren kennen en vertrouwen en wordt er gewerkt aan een veilige sfeer in de groep. Na elke les volgt er een nieuwsbrief, zodat je als ouder(s) met je kind nog kunt nagenieten en bespreken wat we gedaan hebben.

Voorafgaand aan een training is er een introductieles voor ouder en kind, zodat je mag ervaren en voelen wat Relax Kids is en wat het met je doet.

De lessen zijn woensdagmiddag zowel voor de introductieles als de training. We mogen dan gebruik maken van de ruimte van EvaYoga aan de JW Hagemanstraat 48 in Eibergen (Gezondheidscentrum Eibergen).

De kosten zijn van een introductieles €10,- en van een training €90,-

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de introductieles of training mail dan naar info@zo-jij.nl. Ook als je andere vragen hebt stel ze me dan gerust!

Data:

September/oktober:

14.15 uur tot 15.15 uur

  • Introductieles: 4 september
  • Training: 11, 18, 25 september en 2, 9 en 16 oktober

Oktober/november/december:

14.15 uur tot 15.15 uur

  • Introductieles: 23 oktober
  • Training: 6, 13, 20, 27 november en 4 en 11 december

De introductieles en training hebben doorgang bij een minimale deelname van 3 kinderen.

De training komt in aanmerking voor de meedoenregeling van de gemeente Berkelland en gemeente Oost Gelre. Zie voor meer informatie: Meedoenregeling voor kinderen | Fijnder