Relax Kids lessen in het najaar van 2023

De afgelopen series lessen waren een succes!

Daarom worden in het najaar, na de zomervakantie, ook weer Relax Kids lessen aangeboden voor kinderen tussen de 6 en 10 jaar.

Spelenderwijs leert je kind de verbinding te (blijven) maken met zichzelf, tussen eigen hart en hoofd. Je kind mag ervaren waar het behoefte aan heeft, hoe het zich kan uiten en verwoorden. Dit allemaal zodat je kind zichzelf beter leert kennen, het lijf te voelen en te ontdekken wat er gebeurt in eigen lijf.

Een serie lessen bestaat uit 6 lessen. Tijdens de serie is er een vast groepje kinderen en stromen er geen nieuwe kinderen in. Zo kunnen de kinderen elkaar leren kennen en vertrouwen en wordt er gewerkt aan een veilige sfeer in de groep. Na elke les volgt er een nieuwsbrief, zodat je als ouder(s) met je kind nog kunt nagenieten en bespreken wat we gedaan hebben. Tevens deel ik tips voor thuis.

Voorafgaand aan een serie lessen is er een introductieles voor ouder en kind, zodat je mag ervaren en voelen wat Relax Kids is en wat het met je doet.

De lessen zijn woensdagmiddag zowel voor de introductieles als de serie lessen. We mogen dan gebruik maken van de ruimte van EvaYoga aan de JW Hagemanstraat 48 in Eibergen (Gezondheidscentrum Eibergen).

De kosten van een introductieles zijn €10,- en van een serie lessen €90,-

Wil je meer informatie of je aanmelden voor de introductieles of Relax Kids lessen mail dan naar info@zo-jij.nl. Ook als je andere vragen hebt stel ze me dan gerust via de mail!

Data:

Augustus/september/oktober:

14.15 uur tot 15.15 uur

  • Introductieles: 30 augustus
  • Serie lessen: 6, 13, 20 en 27 september, 4 en 11 oktober

November/december:

14.15 uur tot 15.15 uur

  • Introductieles: 1 november
  • Serie lessen: 8, 15, 22, 29 november, 6 en 13 december

De lessen hebben doorgang bij een minimale deelname van 3 kinderen.